שתי חברות גילו זו את זו ואת הווייתה של נצרת דרך תבשילים מסורתיים, קפה ובקלאווה מתוקות, בסיור אישי שנתפר במיוחד להן

כששתי חברות טובות שלא התראו זמן רב ביקשו להיפגש מחדש בטיול שלנו ולהכיר את נצרת, ממש התרגשנו. ידענו שצריכה להיות פה חוויה מלאת עשייה, חוויה מלאת צחוק ועניין שתקרב אותן אל עצמן ואל העיר. יש טיולים שאי אפשר לשכוח, כאלו שיוצרים חוויה מזוקקת ותמהיל מדויק של השותפים למסע. האנשים שפגשתם, המנה הנפלאה שאכלתם והרוח שנשבה בדיוק כשתפסתם שיחה מלב אל לב. אנחנו מאמינים כי אחת הדרכים הטובות להכיר תרבות ולהשתלב בה היא דרך האוכל שלה ואחת הדרכים הטובות להתחבר, היא ליצור ביחד. החברות נכנסו ללב הפועם, לקודש הקודשים, מטבח של מסעדת חומוס. הן בחשו ,תיבלו הגישו ואכלו ביחד, זו מול זו, את האוכל שהכינו. בכל תנועה במטבח,ראינו איך החברות מתלבשת עליהן והתנועות שלהן משתלבות ומתואמות. בבית קליית הקפה הוותיק, כשהריחות המשכרים העירו את כל החושים והתפשטו ברחובות העיר, הן הכירו את תערובות הקפה הייחודיות של נצרת שממש כמו חברויות ותיקות, יש להן הטעם והארומה המיוחדות רק להן. בבית ההארחה בעיר העתיקה הן פגשו את בעלת המקום מעוררת ההשראה. היא סיפרה על דרכה כאישה פורצת דרך וכיצד השתלבו חייה בסיפורו יוצא הדופן של בית ההארחה. לפני סיום הסיור, בחנות הממתקים המסורתיים הן שמעו על מקורותיהם של הבקלאווה, הכנאפה, הזלאביה והקטאייף ויצאו מהמסע עם טעם מתוק מתוק בפה.

עוד סיפורי חוויות...

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter