השפית עתליה עין מור ובן זוגה רועי בילץ, שניהם בעלי רקע עשיר בקולינריה, רצו להכיר לעומק את תרבות האוכל והאלכוהול של נצרת. הפגשנו אותם עם אחד ממנהגי האוכל האינטימיים ביותר בנצרת, ה"קעדת כאס", שתיית ערק ואכילת מזטים בחברותא. פתחנו שולחן מתחת לעץ התות בחצרו של המארח, מזגנו ערק שהבאנו ממזקקה קטנה בגליל והמזטים המופלאים שהכין השף המיוחד זרמו לשולחן, עינגו את החך ופתחו את הלב לשיחה מרתקת ולחיבור אמיתי.
מחפשים חווית קולינריה נצרתית?